Body scan + behandeling
Heb je specifieke klachten, voel je je gewoon niet lekker of ben je steeds moe en wil je weten wat er aan de hand is? Of werk je graag preventief en wil je gewoon eens een volledige scan laten maken van je lijf?
Je bent van harte welkom bij Bio-Bioscan!

Ik werk met de Metatron, een Bioresonantie apparaat dat je lichaam snel en volledig scant op onbalans. De Metatron analyseert de energetische stromen in je lichaam in detail. Met behulp van een speciale hoofdtelefoon, voorzien van diodes, stuurt het elektromagnetische trillingen naar het lichaam.

Het apparaat scant je hele lichaam, alle weefsels en organen op onderdelen die uit balans zijn. Meteen na de scan, gaan we over op het behandelen van aangedane delen. Er worden milde en helende frequenties naar het lichaam gestuurd om je gezondheid te verbeteren op die specifieke plekken. De scan en de behandeling zijn compleet pijnvrij. Gevoelige personen kunnen eventueel tintelingen ervaren tijdens het scannen en/of het behandelen, sommige mensen worden eerst moe anderen krijgen meteen veel energie.

De software van de Metatron geeft de resultaten weer via een gedetailleerd schema van het lichaam en geeft de mogelijkheid om in detail, tot op celniveau, te analyseren.

Het systeem herkent en helpt ook bij de bestrijding van bacteriële, virale, parasitaire en schimmelinfecties, die vaak een grote invloed hebben op je gezondheid. Deze micro-organismen behandelen we actief met een speciale frequentie-therapie om ze te verzwakken, terwijl we tegelijkertijd het lichaam versterken.

Per sessie krijg je een volledige BodyScan + behandeling van de meest belangrijke zaken op dat moment, daarnaast krijg je (zo nodig) advies mee qua voeding en/of supplementen.

De scan en behandeling zijn remote, dus op afstand. Hiertoe stuur je mij jouw DNA, bijvoorbeeld de knipsels van je vingernagels, speeksel op een wattenstaafje of een haar. Dan hebben we telefonisch of via zoom/skype een intake zodat ik weet wat jouw wensen/klachten zijn en voor jou om mij vragen te stellen. We spreken een tijdstip af, zodat jij er ook even voor gaat zitten, terwijl ik aan de slag ga.
Na afloop krijg je een uitgebreid rapport toegestuurd met foto’s van de scan, de resultaten en aanbevelingen op gebied van voeding of supplementen.

Woon je in de buurt, dan ben je van harte welkom in mijn praktijk.

 

Systemen die de Metatron analyseert:

Skelet
Botten, gewrichten, spieren, pezen, gewrichtsbanden, kraakbeen

Huid
Huid, Haar(zakjes), nagels, exocriene klieren

Lymfesysteem
Lymfe knopen, amandelen, milt, beenmerg, bloedcellen

Hart en Bloedvaten
Hart, kransslagaders, slagaders, aders, haarvaten, bloedcellen

Zenuwstelsel
Hersenen, grijze en witte stof, ruggenmerg, hypothalamus, hypofyse, ogen, oren, neus, tong, huid

Urinewegen
Nieren, Blaas, Eierstokken, Baarmoeder,  Eileiders, Prostaat

Luchtwegen
Longen, Luchtpijp, Bronchiën, Borstvlies, Neus, Sinussen, Mond, Strottenhoofd, Keel

Spijsverteringsstelsel
Slokdarm, Maag, Twaalfvingerige Darm, Dunne darm, Dikke darm, Lever, Alvleesklier, Galblaas, Galbuis

Hormonaal Stelsel
Schildklier, Bijnieren, Hypothalamus, Pijnappelklier, Alvleesklier, Hypofyse